Öppet Hus 5 sept – ny adress

Publicerad i Aktuellt | 0

Nu är vi tillbaka efter sommarens uppehåll och första aktivitet är Öppet Hus

En viktig uppgift för GCF Stockholm är att erbjuda Öppet Hus-träffar där man kan träffas tillsammans för viktiga och stärkande samtal – något vi vet är värdefullt för många.

Som en del av er säkert minns, hade vi en gång i tiden förmånen att hålla dessa träffar i Bröstcancerföreningen Amazonas lokaler på Frejgatan. Lokalen var uppskattad då den både var välkomnande och låg centralt. När det blev svårt för oss att hitta lediga tider där, flyttade vi till Cancerrehabiliteringen vid Karolinska sjukhuset, en trevlig lokal men som för många var förknippad med sjukhusvistelse. Förbindelserna dit var inte heller optimala.

Vi har mottagit flera önskemål om att byta lokal igen till en som är mer centralt belägen. Vi söker därför med ljus och lykta för att finna vår ”drömlokal”, dvs en som är trivsam, ligger centralt och som passar vår ekonomi. Tills vi hittar rätt kommer vi nu på försök att ha våra Öppet Hus-träffar i ABF-huset på Sveavägen, kanske inte så ombonat – men centralt. Trivselfaktorn får vi hjälpas åt med!

I enlighet med många önskemål kommer vi låta utgångspunkten vara den sociala samvaron, dvs inte i första hand ha fokus på de tyngsta samtalen utan tänka att det också finns en läkande kraft i att få skratta och prata om vardagliga ting. Styrkan ligger i att få göra det tillsammans med andra kvinnor och närstående i likartad situation och med snarlik sjukdomshistorik.

I samband med Öppet Hus träffar du våra stödpersoner på nedanstående datum:
(med reservation för smärre ändringar)

5 september:    Solveig, Wiveka och Petra
1 oktober:         Christina och Petra
7 november:     Birgit, Susanne och Petra
3 december:     då blir det glöggmingel, dvs då träffas vi allihop

Adress:   ABF-huset, Sveavägen 41 (T-banestation Rådmansgatan).
Tid:         17:30 då vi möter upp i entrén

Vi ser fram emot att träffa er alla, och särskilt mycket välkomnar vi nya bekantskaper. Kom också ihåg att alla är välkomna – även närstående och icke GCF-medlemmar.

 

Christina Wallentin
ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.