Höstaktiviteter för GCF medlemmar – i samarbete med Amazona och Lymf S

Publicerad i Aktuellt | 0

GCF Stockholm, BCF Amazona och Lymf S (Lymf- och lipödemföreningen Stockholms län), våra tre patientföreningar har mycket gemensamt. Att bröstcancer och viss form av gynekologisk cancer har en koppling är känt, likaså att många kvinnor med sådana diagnoser också får besvär med sekundärt, kroniskt lymfödem.

Nu har representanter från våra patientföreningar haft ett första mycket givande möte tillsammans. Vi kan bara se fördelar med att vi samarbetar för att ni som medlemmar skall få möjligheter att delta vid olika aktiviteter och föreläsningar kring angelägna områden där vi har gemensamma erfarenheter och behov.

Både BCF Amazona och Lymf S har många intressanta aktiviteter på gång där vi från GCF Stockholm nu får möjlighet att delta.  Vi börjar vårt samarbete med att ni får ta del av dessa aktiviteter. Anmälan görs enligt angiven information i respektive länk, kom bara ihåg att uppge att ni är medlem i GCF Stockholm. Vad gäller aktiviteterna från Lymf S, räknas ni som medlemmar.

Våra föreningar kommer fortsätta att träffas för att planera nya aktiviteter att erbjuda er.
Tillsvidare hoppas jag att ni tittar igenom programmen och förhoppningsvis finner något som känns värdefullt för just Dig!

Vänliga hälsningar

Christina Wallentin,
ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.