Årsmöte 11 november 2020

Publicerad i Aktuellt | 0

Hej kära medlemmar i GynCancerFöreningen GCF Stockholm

Vi har tidigare informerat om att vi med anledning av Corona-pandemin ställde in/flyttade fram vårt årsmöte som enligt våra stadgar skall hållas före mars månads utgång.

Vi har funderat lite fram och åter hur vi skall hantera detta och nu tagit beslut att anordna ett årsmöte den 11 november där vi erbjuder den som vill att delta fysiskt på plats i Stigbergets Borgarrum på Fjällgatan, enligt tradition. Där kommer det dock vara begränsat vad gäller antalet platser eftersom vi måste säkerställa bästa möjliga pandemi-anpassning. Det gör vi genom att inte vara för många i lokalen, se till att inte alla gör entré samtidigt och att man får gå direkt till sin bordsplacering. Av samma skäl kommer vi heller inte ha något buffébord eller gästföreläsare.

Vi kan också erbjuda ett digitalt deltagande via Zoom som ni kopplar upp er till via en dator. All information hur detta går till kommer vi att skicka ut. Viktigt är att ni anmäler vilken mailadress ni kommer att använda vid inloggning till mötet.

Så fort det blir lättare att träffas fysiskt kommer vi att anordna en ny träff, förhoppningsvis en sommarfest med god mat och trevlig föreläsning så att vi återigen får möjlighet att träffas alla tillsammans.

Välkommen med din anmälan till årsmötet. Glöm inte att tala om ifall du vill delta på plats eller digitalt.
Kallelse med dagordning och mer information hittar du HÄR.

 

Vänliga hälsningar från styrelsen genom
Christina Wallentin, ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.