Tack för att ni kom!

Publicerad i Aktuellt | 0

Tack alla ni som deltog vid vårt årsmöte den 21 mars, en kväll som förutom det viktiga mötet också bjöd på ett intressant föredrag med Margareta Wärja och därtill en glad och uppskattad måltid tillsammans. Såsom nu har blivit en tradition, hade vi förmånen att återigen få tillbringa kvällen på Stigbergets Borgarum – tack kära Birgit för att du är oss behjälplig med detta.

Jag vill tacka för förtroendet att för ännu ett år axla rollen som ordförande för vår fina och viktiga patientförening. Att träffa er alla – både medlemmar, närstående men också professionen – ger så mycket energi och jag förstår att det är meningsfullt att föreningen kan få finnas kvar. Tillsammans försöker vi att med enkla medel finnas till för att vara ett stöd i svåra stunder men också för att skapa förutsättningar för kravlösa möten och umgänge med andra – det är så viktigt att känna att man inte är ensam med alla sina cancertankar och känslor.

I år har vi några förändringar i styrelsen. Några väljer att kliva lite åt sidan – men vi tackar ödmjukt för ert arbete och det stöd ni varit och är. Men vi får också in ny kraft med stor energi och det är vi förstås glada för.

Nu har vi flera aktiviteter framför oss och som jag hoppas få träffa er vid:

  • 4 april  Öppet Hus
  • 6 april  Gynsams Kunskapsdag
  • 7 april  Gynsams Årsmöte
  • 8 april  Nätverket mot Gynekologisk Cancer – en afton om gyncancer (Anmälan görs HÄR)
  • 15 maj  Besök hos Pistill – följ med oss och se vad som finns i denna spännande butik.
  • 11 juni  Sommarpicknick

Vår konditori-träff i februari på Vete-katten blev mycket uppskattad så vi kommer anordna en ny träff med eftermiddagsfika centralt i Stockholm under april/maj. Så håll utkik efter det och annat här på hemsidan; bland inläggen och under För medlemmar/På gång/Kalendarium.

Vill ni komma i kontakt med oss i styrelsen så är ni som vanligt välkomna att skicka mail eller slå oss en signal.
I annat fall hoppas jag att vi träffas på någon av vårens och försommarens aktiviteter.

Christina Wallentin
ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.