Tack för att ni gjorde årsmötet så trevligt!

Publicerad i Aktuellt | 0

Tack alla ni som kom och deltog vid vårt årsmöte. Ett viktigt tillfälle där vi får möjlighet att informera lite mer detaljerat om vår verksamhet men framför allt höra vad ni medlemmar har för förväntningar på kommande aktiviteter från oss som patientförening. Dessutom, ett varmt tack för ert förtroende att låta mig fortsätta ännu ett år som ordförande för GCF Stockholm.

Det blev ett par förändringar i styrelsegrupperingen då vi tackade av två mycket uppskattade styrelsemedlemmar som båda varit aktiva i stort sett sedan patientföreningen startades upp för 21 år sedan; Catharina Rahm och Wiveka Ramel. Det känns dock tryggt att vi även fortsättningsvis kommer ha med dem båda i vårt arbete (som adjungerade) när vi behöver deras kloka ord och långa erfarenhet från föreningens verksamhet.

Vi är mycket glada över att få hälsa tre nya personer välkomna till vår styrelse; Andrea Haglén som blir ledamot och kassör samt två suppleanter Marita Angermund och Elisabeth Simons som också blir anhörigrepresentant.

Kvällen avslutades med en intressant föreläsning och en uppskattad buffé. Under kvällen lämnades också bidrag till vår ekonomi, vilket vi naturligtvis är tacksamma för och som kan komma till användning inför den sommarträff som flera efterfrågade.

Sammantaget framför jag och styrelsen här vårt stora tack för en kväll som gav oss varm och bra energi att fortsätta med vårt angelägna arbete i GCF Stockholm.

Christina,
ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.