Öppet Hus kallar vi de träffar som vi regelbundet anordnar för dig som har eller har haft gynekologisk cancer. Även du som är anhörig eller inte är medlem i GCF Stockholm är välkommen.

Gynekologisk cancer väcker många känslor och frågor, såväl före, under som efter avslutad behandling. Öppet Hus gör det möjligt för dig som vill, att kunna träffa andra personer som är eller har varit i en likartad situation och som därför har egna erfarenheter att dela med sig av.

Vid Öppet Hus fikar vi och pratar i lättsam miljö, helt utan krav eller program. Du behöver varken berätta om dig själv eller ställa frågor om du inte vill eller orkar – du kan alltid välja att bara lyssna och ta del av gemenskapen.

Utbildade stödpersoner finns alltid på plats.
Ingen föranmälan krävs.

samtalsgrupper

Datum och tid 2019:

Tisdag 3 december
OBS!  Detta Öppet Hus slås ihop med vår traditionsenliga Glögg-träff som i år kommer att hållas på Stigbergets borgarrum, Fjällgatan 34. Se mer information bland Inläggen på förstasidan eller i kalendariet under fliken På Gång.

Hitta till Öppet Hus (ny plats):

Efter önskemål från medlemmar om en mer centralt belägen lokal och med bättre kommunikationer, kommer Öppet Hus att fr.o.m. i höst, med start den 5 september, förläggas till ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm.