Julhälsning från styrelsen

Publicerad i Aktuellt | 0

Det är inte helt lätt att med några meningar sammanfatta ett helt år. Det år som nu snart har passerat har varit intensivt men också intressant för vår förening. Vi har fått nya medlemmar och sett nya ansikten på våra Öppna Hus. Jag vet också att vi har varit till stöd för flera kvinnor via telefonsamtal och det är just detta vi är till för; att med våra egna erfarenheter kunna finnas till hands för andra.

Vi får också tack och uppskattning från sjuksköterskor och läkare som vi möter genom vår medverkan som patientföreträdare i olika arbetsmöten och vårdprogram. Att kunna ge dessa värdefulla synpunkter är möjligt just för att vi har en bra kontakt med er medlemmar som har lagt er behandling bakom er eller är mitt uppe i den – stort tack! Tillsammans verkar vi för att vår patientgrupp skall få det bästa omhändertagandet och optimal behandling – för att få livet att kännas och fungera så bra det går.

Vårt arbete fortsätter naturligtvis efter årsskiftet och nu kommer flytten över till Nya Karolinska Sjukhuset (NKS) allt närmare – en flytt som vi kommer att följa med stort intresse.

I början av det nya året avser vi att skicka ut vårt informationsblad men jag vill redan nu be er att boka in torsdag den 22 mars då vi kommer att hålla årsmöte med förtäring och intressant föreläsning i Stigbergets Borgarrum.

Vi i GCF Stockholm önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Christina Wallentin
ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.